Català / Castellano    
  
El nostre hospital > Comunicació > Notícies
  Notícies
Hospital Plató desmunta falsos mites al voltant de la dona

Hospital Plató desmunta falsos mites al voltant de la dona

El centre engega la campanya “Desmuntant Mites” per celebrar el Dia Internacional de la Dona

Author: Cristina Grané/divendres, 1 de març de 2019/Categories: Actualitat, Notícies

Rate this article:
No rating

Amb motiu del Dia Internacional de la Dona, l’Hospital Plató llança la campanya “Desmuntant Mites”. L’objectiu és assolir la igualtat entre dones i homes i eliminar les barreres que puguin dificultar el desenvolupament de les persones. Així doncs, cada dia, a partir del dilluns 4 de març i fins al divendres 8, a través de les xarxes socials es desmuntarà un mite relacionat amb les dones, per donar visibilitat, sensibilitzar i reconèixer el paper de totes en els diferents àmbits de la societat.

D’altra banda, també es vol celebrar aquest dia a través de les imatges. És per això, que l’hospital ha iniciat un sorteig a través d’Instagram. S’anima a tothom a penjar una fotografia amb la dona com a protagonista. Per participar-hi la gent ha d’utilitzar l’etiqueta #DesmuntantMites, seguir el compte de l’Hospital Plató i posar “m’agrada” a la publicació del sorteig.

El feminisme és un moviment social que lluita contra les desigualtats causades pel gènere, però, alhora, ha estat (i continua sent) una revolució del pensament. Es diu que el segle XX ha sigut el “segle del feminisme”, ja que gran part de les reformes socials i legals en favor dels drets de les dones s’han aconseguit en aquestes dècades. Tot i això, encara queda molta feina per fer.

La Comissió d’Igualtat i Diversitat de l’Hospital Plató vetlla pel compliment dels objectius marcats pel Pla d’Igualtat i Diversitat del centre. Alhora, identifica l’evolució de les polítiques de l’hospital i prioritza, planifica i posa en pràctica aquelles accions que poden millorar la consecució dels objectius marcats.

Number of views (1671)/Comments (0)

Tags:

Please login or register to post comments.

Copyright 2021 Hospital Plató. Desenvolupat per onmedic.com
  |  Privadesa