Català / Castellano    
  
El nostre hospital > Comunicació > Notícies
  Notícies
El Clínic i l’Hospital Plató finalitzen el desplegament de la RAE d’Oftalmologia

El Clínic i l’Hospital Plató finalitzen el desplegament de la RAE d’Oftalmologia

Es tracta de la tercera fase de l'aliança entre els dos centres, que suposarà una millora en l'accés i la qualitat de l'atenció a pacients de l'AISBE

Author: Cristina Grané/dimarts, 12 de març de 2019/Categories: Actualitat, Notícies

Rate this article:
3.7

L’Hospital Clínic de Barcelona i l’Hospital Plató han finalitzat el desplegament de la RAE (Reforma d’Atenció Especialitzada) d’Oftalmologia. Es tracta de la tercera fase de l’aliança entre els dos centres, que suposarà una millora en l’accés i la qualitat de l’atenció a pacients de l’AISBE (l'Àrea Integral de Salut Barcelona Esquerra) i que compta amb el suport del CatSalut.

Aquesta acció facilita l’accés de la persona pacient a la consulta d’Oftalmologia i amb una sola visita es podrà oferir un diagnòstic, realitzar proves complementàries i fer una planificació del tractament. Les noves consultes, situades en les instal·lacions de l’Hospital Plató, s’han dotat de l’equipament necessari per a oferir una millora en l’atenció de les persones pacients de l’AISBE.

Les direccions dels dos centre sanitaris es van reunir aquest dilluns al matí a l’Hospital Plató per fer efectiu el desplegament de la RAE d’Oftalmologia i van realitzar una visita a les instal·lacions de Plató, on se situaran les consultes d’aquesta especialitat.

 

    

 

  

 

 

Number of views (1722)/Comments (0)

Tags:

Please login or register to post comments.

Copyright 2021 Hospital Plató. Desenvolupat per onmedic.com
  |  Privadesa