Català / Castellano    
  
El nostre hospital > Comunicació > Notícies
  Notícies
L’Hospital Plató disminueix el consum d’aigua any rere any

L’Hospital Plató disminueix el consum d’aigua any rere any

El 2018 es van implantar accions per millorar l'eficiència energètica, com dispositius per limitar el cabdal de l'aigua i aixetes automàtiques

Author: Cristina Grané/divendres, 22 de març de 2019/Categories: Actualitat, Notícies

Rate this article:
No rating

A l'Hospital Plató celebrem el Dia Mundial de l'Aigua, destacant algunes de les dades més rellevants del consum del nostre centre hospitalari. De forma constant, el consum d'aquest recurs ha disminuït a l'Hospital Plató i, concretament, el 2017 es va registrar un descens d'un 9,23% respecte al 2016, passant de 17.894 m³ consumits el 2016, a 16.244 m³ el 2017.

D’altra banda, també s’han implementat diferents accions per millorar l’eficiència energètica, com ara la instal·lació de dispositius que limiten el cabdal de l’aigua sense variar la pressió, i d’aixetes automàtiques a les zones quirúrgiques de l’hospital.

Només un 3% de tota l’aigua de la Terra és dolça. Per tant, és essencial que la utilitzem sota criteris d’estalvi i que després la gestionem de la manera més eficient!

La Comissió de Protecció Ambiental de l’Hospital Plató vol aprofitar la celebració del Dia Mundial de l’Aigua per recomanar a tothom la utilització d’ampolles de vidre pels seus múltiples avantatges. El vidre és inert al contacte amb els aliments, no s’oxida i és impermeable als gasos. Així, doncs, és ideal per ser reutilitzat i resisteix temperatures de fins a 150°C.

Pel nostre entorn, recomanem el NO consum d’aigua en ampolla de plàstic.

Number of views (1486)/Comments (0)

Please login or register to post comments.

Copyright 2021 Hospital Plató. Desenvolupat per onmedic.com
  |  Privadesa