Català / Castellano    
  
El nostre hospital > Comunicació > Notícies
  Notícies
Tornem a la Fundació Quatre Vents per impartir un taller de primers auxilis a la llar i prevenció d’accidents domèstics

Tornem a la Fundació Quatre Vents per impartir un taller de primers auxilis a la llar i prevenció d’accidents domèstics

La Comissió de promoció de la Salut i prevenció de la Malaltia ha organitzat un taller de formació en primers auxilis a la llar, dirigit a les mares joves, soles i sense ingressos de la Fundació.

Author: Arantza Gross/divendres, 22 de març de 2019/Categories: Actualitat, Notícies

Rate this article:
No rating

Les nostres companyes Lídia Villegas i Isabel Mansilla han visitat un dels centres de la Fundació Quatre Vents per realitzar un taller formatiu en primers auxilis a la llar i prevenció d’accidents domèstics. Aquesta és la segona vegada que professionals de l’Hospital Plató acudeixen a la Fundació per impartir tallers relacionats amb la promoció de la salut i la prevenció de la malaltia.

Són tallers dirigits a les dones integrants del projecte d’atenció a la petita infància ALBA, que pretén oferir a famílies monoparentals amb criatures menors de 3 anys, sense recursos econòmics ni dret a prestacions, una ajuda econòmica temporal.

 

La col·laboració amb la Fundació Quatre Vents va néixer a principis del 2016 a través del Premi a l’Excel·lència en qualitat en Integració Social de la Fundación Avedis Donabedian patrocinat per l’hospital, i que va obtenir Quatre Vents pels projectes que desenvolupa a la ciutat de Barcelona.

La Fundació Quatre Vents,  és una fundació  sense ànim de lucre que té com a finalitat essencial facilitar una atenció global i socioeducativa a la petita infància, la família i la dona, sense recursos i en situació de vulnerabilitat.

Number of views (1638)/Comments (0)

Tags:

Please login or register to post comments.

Copyright 2021 Hospital Plató. Desenvolupat per onmedic.com
  |  Privadesa