Català / Castellano    
  
El nostre hospital > Comunicació > Notícies
  Notícies
Parlem de la perspectiva de gènere en la salut amb Lucía Artazcoz

Parlem de la perspectiva de gènere en la salut amb Lucía Artazcoz

La xerrada estava emmarcada en les activitats del Dia Internacional de la Dona, promogudes per la Comissió d’Igualtat i Diversitat de l’hospital

Author: Cristina Grané/dimecres, 3 d’abril de 2019/Categories: Actualitat, Notícies

Rate this article:
No rating

L’Hospital Plató ha promogut un seguit d’activitats amb motiu del Dia Internacional de la dona, que es va celebrar el 8 de març. Una d’aquestes activitats ha estat la xerrada que es va realitzar a l’Espai Plató el dimarts 2 d’abril. Sota el nom “Incorporació de la perspectiva de gènere en la salut: de què parlem?”, anava a càrrec de Lucía Artazcoz, directora de Promoció de la Salut de l’Agència de Salut Pública de Barcelona.  

Es tracta d’una iniciativa de la Comissió d’Igualtat i Diversitat de l’Hospital Plató que pretenia parlar de la necessitat d’introduir la perspectiva de gènere en la sanitat i l’abordatge de les desigualtats entre dones i homes.

Lucía Artazcoz es va llicenciar en i Cirurgia a la Universitat de Navarra, és especialista en Medicina Preventiva i Salut Pública, Màster en Salut Pública per la Universitat de Barcelona i Doctora en Salut Pública per la Universitat Pompeu Fabra.

 

 

Number of views (2147)/Comments (0)

Tags:

Please login or register to post comments.

Copyright 2021 Hospital Plató. Desenvolupat per onmedic.com
  |  Privadesa