Català / Castellano    
  
El nostre hospital > Comunicació > Notícies
  Notícies
Hospital Plató participa a BCN Salut Games, les olimpíades solidàries del sector salut

Hospital Plató participa a BCN Salut Games, les olimpíades solidàries del sector salut

Amb participació de professionals, s'ha col·laborat amb el Projecte Ajuda Senegal, el projecte de cooperació internacional de l'Hospital Plató

Author: Cristina Grané/divendres, 3 de maig de 2019/Categories: Actualitat, Notícies

Rate this article:
4.0

L'Hospital Plató ha participat en la segona edició de Barcelona Salut Games, que s'ha celebrat entre l'1 i el 27 d'abril d'enguany. Es tracta d'unes olimpíades solidàries entre organitzacions del món sanitari i que té per objectiu potenciar la cohesió dels equips, fomentar les relacions entre professionals del centre i alhora estimular l'esperit de superació i promoure els hàbits de vida saludable.

Tot plegat amb un objectiu, exercir la solidaritat amb projectes solidaris escollits per tots els participants. En concret, les persones professionals del nostre hospital han col·laborat amb el Projecte Ajuda Senegal, que actua a la població de Rufisque des de l'any 2010.
Els professionals han participat en diferents disciplines esportives, com ara pàdel, bowling o la gimcana urbana que es va realitzar pel centre de la ciutat de Barcelona.

Des de la direcció de l'Hospital Plató, es vol agrair a les persones professionals que hi han participat, i s'encoratja a la resta de professionals a participar-hi en futures edicions.

A continuació podeu veure algunes de les fotografies de les persones professionals de l'Hospital Plató que han participat a Barcelona Salut Games. 
 

Number of views (1778)/Comments (0)

Tags:

Please login or register to post comments.

Copyright 2021 Hospital Plató. Desenvolupat per onmedic.com
  |  Privadesa