Català / Castellano    
  
El nostre hospital > Comunicació > Notícies
  Notícies
L’Hospital s’uneix a la celebració del dia mundial de la higiene de mans

L’Hospital s’uneix a la celebració del dia mundial de la higiene de mans

S’ha portat a terme per les diferents plantes d’hospitalització una acció formativa pràctica en rentat de mans higiènic.

Author: Arantza Gross/dilluns, 6 de maig de 2019/Categories: Actualitat, Notícies

Rate this article:
5.0

A través de la Comissió de Control de la Infecció* de l’Hospital, s’ha portat a terme per les diferents plantes d’hospitalització una acció formativa pràctica en rentat de mans higiènic adreçada al personal assistencial amb la finalitat de conscienciar i implicar el personal sanitari en la prevenció de les infeccions relacionades amb l’assistència sanitària mitjançant la mesura senzilla i eficaç de la higiene de les mans.

Aquest any, amb l’eslògan “Una atenció neta per a tots està a les vostres mans”, l’OMS vol reforçar una atenció sanitària neta per a tothom mitjançant la prevenció i el control de les infeccions, inclosa la higiene de les mans. Des de l’hospital s’han repartit cartells amb l’eslògan d’aquest any pels diferents punts de Seguretat del Pacient.

*La Comissió de Control de la Infecció (CCI) d’Hospital Plató, integrada per personal de diferents serveis, és l’òrgan consultiu al servei dels professionals i la Direcció del centre, que té com a finalitat analitzar i fer recomanacions sobre tot el relacionat amb les infeccions, especialment de les IRAS. (infeccions relacionades amb l’assistència sanitària).

Adjuntem document amb mesures per una correcta higiene de les mans.

 

Number of views (1536)/Comments (0)

Please login or register to post comments.

Copyright 2021 Hospital Plató. Desenvolupat per onmedic.com
  |  Privadesa