Català / Castellano    
  
El nostre hospital > Comunicació > Notícies
  Notícies
Acollim estudiants del Màster de Gestió Sanitària de la UIC

Acollim estudiants del Màster de Gestió Sanitària de la UIC

Les sessions teoricopràctiques s’han organitzat per a grups reduïts d’estudiants amb l’objectiu que fossin dinàmiques d’exposar la manera de treballar d’Hospital Plató.

Author: Arantza Gross/divendres, 17 de maig de 2019/Categories: Notícies

Rate this article:
No rating

Els Hospitals de l’aliança estratègica Els Quatre Gats (Hospital Sant Rafael, Hospital de Mollet, Hospital de Campdevànol i Hospital Plató) hem acollit, de febrer a maig, estudiants del Màster de Gestió Sanitària de la Universitat Internacional de Catalunya. Aquests estudiants han realitzat les seves pràctiques de Màster dins de quatre mòduls: Persones, Gestió Econòmica i Financera, Sistemes d’Informació i Gestió Assistencial

Les sessions teoricopràctiques s’han organitzat per a grups reduïts d’estudiants amb l’objectiu que fossin dinàmiques d’exposar la manera de treballar de l'Hospital Plató.

L’equip de la Direcció de Gestió Social i Corporativa ha exposat als estudiants el model de Gestió Social d’Hospital Plató i les bones pràctiques en aquesta matèria impulsades durant aquests anys. La Direcció Econòmica i de Gestió, ha donat a conèixer el Procés de Gestió Econòmica i Financera,  la metodologia en gestió de cobraments i de facturació, etc. La Direcció de Sistemes d’Informació, ha explicat el rol dels sistemes d’informació en el món sanitari, el funcionament de l’eina integral Minerva, entre altres. I, la Direcció Mèdica i la Direcció d’Infermeria han donat a conèixer el funcionament dels processos clau de l’Hospital (atenció quirúrgica, atenció a l’Hospitalització, atenció urgent i atenció ambulatòria).

Agraïm la col·laboració de les persones professionals que han participat en aquestes sessions.

Number of views (1607)/Comments (0)

Please login or register to post comments.

Copyright 2020 Hospital Plató. Desenvolupat per onmedic.com
  |  Privadesa