Català / Castellano    
  
El nostre hospital > Comunicació > Notícies
  Notícies

Jornada d’Infermeria de l’Hospital Plató, reflexionem sobre les visions actuals de la professió i el seu futur

Serà el pròxim 6 de juny a l’Espai Plató del centre

Author: Cristina Grané/dimecres, 22 de maig de 2019/Categories: Actualitat, Notícies

Rate this article:
5.0

 

El pròxim 6 de juny realitzem la Jornada d’Infermeria de l’Hospital Plató. Amb motiu del Dia Internacional de la Infermera, que vam celebrar el passat 12 de maig, la jornada pretén posar de manifest els diferents punts de vista de la infermeria en tots els àmbits on desenvolupa els seus rols.

Sota el títol “Visions actuals de la infermeria”, la jornada, que tindrà lloc a l’Espai Plató (C/Tavern, 61) començarà a partir de les 8.30h i estarà oberta a tothom. Al llarg del matí, es podran escoltar les opinions i experiències de diferents professionals relacionats amb el món de la infermeria. Una taula rodona, moderada pel comunicador Òscar Andreu, tractarà els diferents punts de vista de la infermeria dins i fora del nostre hospital. En la taula hi participarà Marta Barahona, gerent de l’Hospital Plató; Teresa Marco, infermera del nostre centre; Adela Zabalegui, membre del Comitè de Direcció de la Campanya Nursing Now i Sots Directora de Docència i Investigació d’Infermeria de l’Hospital Clínic de Barcelona; i també es comptarà amb Mònica Fidelis, periodista i cap de Comunicació del Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Barcelona (COIB).

Més tard, després de gaudir d’un esmorzar saludable i de l’actuació de la Plató Blues Band, es presentarà el Robot Peeper, en la vessant de la robòtica social aplicada a l’àmbit sanitari, de la mà de Núria Infiesta, COO i fundadora de YASYT Robotics. D’altra banda, també es tractarà la influència dels smartphones en l’entorn hospitalari a través d’un joc interactiu que presentarà Montse Espuña, infermera de l’Àrea Quirúrgica de l’Hospital Plató.

 

Podeu consultar el programa de la jornada a continuació: PROGRAMA JORNADA D’INFERMERIA HOSPITAL PLATÓ 2019

 

En cas que vulgueu assistir a la jornada, us podeu inscriure fins el dilluns 3 de juny, aquí:

 

Number of views (3116)/Comments (0)

Please login or register to post comments.

Copyright 2021 Hospital Plató. Desenvolupat per onmedic.com
  |  Privadesa