Català / Castellano    
  
El nostre hospital > Comunicació > Notícies
  Notícies
Hospital Plató celebra la seva Jornada d’Infermeria

Hospital Plató celebra la seva Jornada d’Infermeria

El passat 6 de juny, es va celebrar la Jornada d’Infermeria a l’Espai Plató on es van posar de manifest els diferents punts de vista de la infermeria en tots els àmbits on desenvolupa els seus rols.

Author: Arantza Gross/dijous, 13 de juny de 2019/Categories: Notícies

Rate this article:
5.0

Sota el títol “Visions actuals de la infermeria”, al llarg del matí es van poder escoltar les opinions i experiències de diferents professionals relacionades amb el món de la infermeria. Un “nursing chester”  conduït pel comunicador Òscar Andreu, que va tractar diferents punts de vista de la infermeria dins i fora del nostre hospital. Vam comptar amb la participació de Marta Barahona, gerent de l’Hospital Plató; Teresa Marco, infermera del nostre centre; Adela Zabalegui, membre del Comitè de Direcció de la Campanya Nursing Now i Sots Directora de Docència i Investigació d’Infermeria de l’Hospital Clínic de Barcelona i Mònica Fidelis, periodista i cap de Comunicació del Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Barcelona (COIB).

Després de gaudir d’un esmorzar saludable i de l’actuació de la Plató Blues Band, va seguir la jornada amb la presentació del Robot Peeper a càrrec de Núria Infiesta, COO i fundadora de YASYT Robotics. Parlem d’un robot humanoide de 120 cms, programable i concebut per a interactuar amb les persones. Es comunica mitjançant llenguatge verbal, la Tablet i fins i tot pot reconèixer l’estat emocional. Genera un gran sentiment d’empatia i una connexió amb les persones que afavoreixen una comunicació eficaç i una experiència única. Tot això en el vessant de la robòtica social aplicada a l’àmbit sanitari.

Per finalitzar la jornada, Montse Espuña, Infermera de l’Àrea Quirúrgica del nostre centre, va tractar la influència dels telèfons intel·ligents en l’entorn sanitari a través d’un joc interactiu entre les persones assistents.

Podeu recuperar la jornada a través del nostre canal de youtube clicant el següent enllaç:

https://www.youtube.com/user/hospitalplato/videos

Number of views (2073)/Comments (0)

Tags:

Please login or register to post comments.

Copyright 2020 Hospital Plató. Desenvolupat per onmedic.com
  |  Privadesa