Català / Castellano    
  
El nostre hospital > Comunicació > Notícies
  Notícies
Ja està disponible la Memòria  del Projecte Ajuda al Senegal

Ja està disponible la Memòria del Projecte Ajuda al Senegal

Es tracta del projecte de cooperació internacional de l'Hospital Plató, que es va engegar l'any 2010

Author: Cristina Grané/dilluns, 17 de juny de 2019/Categories: Actualitat, Notícies

Rate this article:
No rating

Ja es pot consultar la Memòria del Projecte Ajuda al Senegal, el projecte de cooperació internacional de l’Hospital Plató. Es tracta d’un recull del més destacat del projecte i es presenten els principals resultats que s’han obtingut des que es va engegar l’any 2010. Podeu consultar la memòria, aquí:


El projecte va néixer amb la voluntat de transmetre els valors del centre hospitalari, fent arribar la “cultura Plató” a totes les persones professionals i la manera de fer de l’hospital a la societat. El projecte té per objectiu millorar les condicions de salut dels veïns i veïnes de la ciutat de Rufisque (Senegal) i fomentar la reinserció de la joventut senegalesa.

Es duu a terme a través de voluntàries i voluntaris de l’hospital i la col·laboració de persones externes que, a través de les seves donacions, en fan possible el seu desenvolupament. Les persones voluntàries que hi col·laboren formen part del Club de Voluntariat de l’Hospital Plató, integrat per més de 70 professionals de Plató que impulsen l’evolució de les diferents accions que l’hospital porta a terme en l’àmbit de la cooperació local i internacionals. El Projecte Ajuda al Senegal està liderat des de la Direcció General de l’hospital i la Direcció de Gestió Social i Corporativa.


Ajuda’ns a seguir endavant amb el projecte! Per col·laborar-hi, fes clic aquí:

 

 

Number of views (2559)/Comments (0)

Tags:

Please login or register to post comments.

Copyright 2020 Hospital Plató. Desenvolupat per onmedic.com
  |  Privadesa