Català / Castellano    
  
El nostre hospital > Comunicació > Notícies
  Notícies
Hospital Plató aposta per les energies renovables

Hospital Plató aposta per les energies renovables

S’instal·len 90 m² de plaques solars per reduir les emissions de CO2 i la factura elèctrica de l’hospital

Author: Cristina Grané/dimarts, 25 de juny de 2019/Categories: Actualitat, Notícies

Rate this article:
No rating

L’Hospital Plató aposta per les energies renovables, a través de l’autoconsum fotovoltaic. Aquesta iniciativa sorgida de forma conjunta des de la Direcció del centre hospitalari i la Comissió de Protecció Ambiental, permetrà reduir un 20% les emissions de CO2 a les instal·lacions de Plató II (Carrer Copèrnic  61-63), a través d’una millora de l’eficiència energètica i d’un major ús de fonts d’energia renovables.

L’hospital treballa per adaptar-se als impactes del canvi climàtic, mitjançant una energia segura, sostenible i respectuosa amb el medi ambient. Per aquest motiu, des d’aquest mes de juny l’Hospital Plató compta amb una superfície de 90m2 d’instal·lació fotovoltaica de 20 kW, amb connexió a la xarxa elèctrica del centre. Concretament s’ha situat en el terrat de Plató II.

  


Amb l'aprovació del Reial Decret 244/2019 que estableix les condicions administratives, tècniques i econòmiques per a les modalitats d'autoconsum d'energia elèctrica, a l’Hospital Plató se li obra una oportunitat per reduir les despeses de la seva factura elèctrica i contribuir a la lluita contra el canvi climàtic.

 

Number of views (2708)/Comments (0)

Please login or register to post comments.

Copyright 2021 Hospital Plató. Desenvolupat per onmedic.com
  |  Privadesa