Català / Castellano    
  
El nostre hospital > Comunicació > Notícies
  Notícies
Implantació d’una aplicació mòbil per al seguiment de pacients oncològics en tractament amb quimioteràpia

Implantació d’una aplicació mòbil per al seguiment de pacients oncològics en tractament amb quimioteràpia

L’aplicació ha estat desenvolupada per un equip multidisciplinari de professionals d’oncologia mèdica, infermeria i farmàcia de Plató.

Author: Arantza Gross/dimecres, 3 de juliol de 2019/Categories: Notícies

Rate this article:
5.0

Des del passat 3 de juny, l’Hospital Plató té en funcionament l’aplicació per a dispositius mòbils anomenada abeona, una eina de suport a l’atenció i el seguiment de les persones pacients oncològiques en tractament amb quimioteràpia del nostre centre.

L’aplicació ha estat desenvolupada per un equip multidisciplinari de professionals d’oncologia mèdica, infermeria i farmàcia de Plató en col·laboració amb Athenea Solutions. L’objectiu és facilitar a les persones pacients el seguiment davant de símptomes o efectes secundaris que es puguin derivar del seu tractament així com oferir informació i consells de salut.

Professionals de l’hospital de dia s’encarregaran de revisar diàriament els reports de pacients per detectar alertes en el seu estat de salut i, en cas necessari, s’hi posaran en contacte telefònicament.

Inicialment les persones pacients que utilitzaran aquesta aplicació seran les que s'estiguin tractant amb capecitabina, capecitabina + oxaliplatí (CapeOX), erlotinib, àcid folínic + 5 fluorouracil + oxaliplatí (FOLFOX) i àcid folínic + 5 fluorouracil + irinotecan (FOLFIRI).

L’eina ha de canviar la manera de relacionar-se amb la persona pacient i promoure una comunicació àgil i directa.

Number of views (4263)/Comments (0)

Please login or register to post comments.

Copyright 2020 Hospital Plató. Desenvolupat per onmedic.com
  |  Privadesa