Català / Castellano    
  
El nostre hospital > Comunicació > Notícies
  Notícies
Professionals de diferents especialitats col·laboren amb el Grup Sense Dolor Plató

Professionals de diferents especialitats col·laboren amb el Grup Sense Dolor Plató

La xerrada celebrada el dimecres 25 de setembre va acollir una ponència sobre la migranya i una altra sobre una de les causes principals de les cames pesades, les varius

Author: Cristina Grané/dijous, 26 de setembre de 2019/Categories: Actualitat, Notícies, Consells de Salut

Rate this article:
No rating

Després de les vacances d’estiu, el Grup Sense Dolor Plató ha arrencat un cop més la seva activitat amb una nova xerrada. En aquest cas, es van convidar a professionals de la medicina d’especialitats diverses.

La Dra. Neus Fabregat, cap del servei de neurologia de l’Hospital Plató, va encetar la jornada amb una ponència sobre la migranya, el mal de cap més comú. Acte seguit, el Dr. Jordi Folch, adjunt del Servei de Patologia del Dolor, va presentar una de les tècniques per reduir el dolor, la rizòlisis per radiofreqüència; i per últim, el Dr. Xavier Cabot, cap del servei de cirurgia vascular, va parlar de les varius, una de les causes de les cames pesades.
 

 

 

Tot i que la majoria de membres del Grup Sense Dolor Plató són pacients o familiars del Servei de Patologia del Dolor, els temes tractats van tenir una molt bona acollida. El grup treballa per alleujar el dolor de qualsevol malaltia a través de l’educació per la salut.

Ja hi ha data per les pròximes xerrades "La teva vida sense dolor". Serà el dimecres 23 d’octubre i el dimecres 27 de novembre.

Podreu veure el programa a la web del Grup Sense Dolor Plató: hospitalplato.com/grupsensedolorplato

Pots posar-te en contacte amb el grup a través del correu electrònic plato.dolor@hospitalplato.com.

 

Number of views (2081)/Comments (0)

Please login or register to post comments.

Copyright 2021 Hospital Plató. Desenvolupat per onmedic.com
  |  Privadesa