Català / Castellano    
  
El nostre hospital > Comunicació > Notícies
  Notícies
Presentem el Projecte Experiència Pacient al Congrés XPatient 2019

Presentem el Projecte Experiència Pacient al Congrés XPatient 2019

El Dr. Raimon Camps, al capdavant del projecte, va explicar-ne la metodologia i com s'implementa a l'Hospital Plató

Author: Cristina Grané/divendres, 20 de setembre de 2019/Categories: Actualitat, Notícies

Rate this article:
4.233.3

El Dr. Raimon Camps, cap de la Unitat de Medicina Interna de l’Hospital Plató, va presentar el Projecte Experiència Pacient al Congrés XPatient Barcelona celebrat els dies 17 i 18 de setembre a Barcelona. Conjuntament amb Andrea Santamaria, consultora d’Athenea Solutions, van explicar la metodologia basada en el Design Thinking, utilitzada en el Projecte d’Experiència del Pacient Complex Crònic al nostre centre.

El Dr. Camps va afirmar que el principal repte que afronta el sector sanitari és el canvi de paradigma que "passarà d’una visió paternalista o autonomista a una relació centrada en el pacient".

L’objectiu d’aquest grup és generar espais, dinàmiques i mètodes de cocreació entre professionals i pacients, amb la finalitat d’analitzar les seves necessitats, generar idees, experimentar i aprendre per aconseguir resultats en salut i benestar.
 

  


El XPatient Barcelona Congress és un congrés interactiu i participatiu, altaveu de les millors iniciatives, mètodes i tecnologies que tenen el focus en la millora de l’experiència del pacient.

 

Number of views (1448)/Comments (0)

Please login or register to post comments.

Copyright 2021 Hospital Plató. Desenvolupat per onmedic.com
  |  Privadesa