Català / Castellano    
  
El nostre hospital > Comunicació > Notícies
  Notícies
El mal d’esquena i el dolor en el càncer, protagonistes d’una nova xerrada del Grup Sense Dolor Plató

El mal d’esquena i el dolor en el càncer, protagonistes d’una nova xerrada del Grup Sense Dolor Plató

El grup també va convidar la Dra. Laia Sabaté, traumatòloga de l'Hospital Plató, a parlar d'Osteoporosi i Artrosi als assistents

Author: Cristina Grané/dijous, 24 d’octubre de 2019/Categories: Actualitat, Notícies, Consells de Salut

Rate this article:
No rating

Una vegada més el Grup Sense Dolor Plató ha celebrat una xerrada amb el dolor com a protagonista. En aquesta ocasió la jornada va començar amb la intervenció de la Dra. Laia Sabaté, traumatòloga de l’Hospital Plató, que va explicar amb profunditat què és l’Artrosi i l’Osteoporosi i com afecta als nostres ossos.

Acte seguit, el Dr. Juan Manuel Vázquez, membre de l’equip de Patologia del Dolor de l’hospital, va parlar del mal d’esquena, i la importància de la columna vertebral. A més a més, els assistents van poder consultar el document “Escola d’esquena” en el que es parla de la curvatura d’esquena i es recomanen diferents exercicis.
 

  
 

Per últim, la Dra. Rosó Vidal, adjunta del Servei de Patologia del Dolor, va tractar el dolor en pacients que pateixen càncer. Es va explicar quins càncers són el que acostumen a produir més dolor i els diferents tipus de dolor que poden produir, i és que les seves causes poden ser diverses. En definitiva, en aquests casos, el que es pretén és mantenir el malalt sense dolor.

  

 

La pròxima xerrada del cicle "La teva vida sense dolor" serà el dimecres 27 de novembre a l’Espai Plató. Podreu veure el programa en breu a la web del Grup Sense Dolor Plató: hospitalplato.com/grupsensedolorplato

Pots posar-te en contacte amb el grup a través del correu electrònic plato.dolor@hospitalplato.com.

 

 

Number of views (6416)/Comments (0)

Please login or register to post comments.

Copyright 2021 Hospital Plató. Desenvolupat per onmedic.com
  |  Privadesa