Català / Castellano    
  
El nostre hospital > Comunicació > Notícies
  Notícies
Hospital Plató rep el premi de bronze al millor pòster del Congrés Mundial d’Hospitals

Hospital Plató rep el premi de bronze al millor pòster del Congrés Mundial d’Hospitals

El pòster premiat explicava el projecte experiència pacient de l'hospital, dins la Unitat de Pacients Crònics Complexos

Author: Cristina Grané/dilluns, 11 de novembre de 2019/Categories: Actualitat, Notícies

Rate this article:
5.0

El Congrés Mundial d’Hospital (World Hospital Congress) es va celebrar la setmana passada a Muscat, Oman. L’Hospital Plató hi va estar representat per Marta Barahona, gerent de l’hospital, Anna Jover, directora de Gestió Social i Corporativa (GSiC), Laia Terradellas, adjunta a la direcció de GSiC, i el Dr. Raimon Camps, cap de la Unitat de Medicina interna de l’Hospital Plató.

Precisament, el Dr. Camps, va presentar el projecte Experiència Pacient del nostre centre, en format pòster. Finalment, el seu treball va ser premiat a la categoria de bronze al millor pòster del congrés.

  


Per la seva banda, Laia Terradellas va presentar el projecte d’implementació de l’eina de comunicació Medxat a l’hospital, també en format pòster, i Marta Barahona va participar en la taula rodona organitzada per la Unió Catalana d’Hospitals (UCH), en la que va parlar del procés de definició i implantació de Medxat, tant en la seva basant de comunicació, com a visor de la història clínica.

  


Aquesta ha estat la 43a edició del Congrés Mundial d’Hospitals (WHC), que està organitzada per la International Hospital Federation (IHF). Es va celebrar del 6 al 9 de novembre, a Muscat (Oman). Ha comptat amb la participació de 30 països diferents que es reuneixen anualment per tractar com ha d’evolucionar l’atenció a la salut per satisfer les demandes del segle XXI. El 2020, el congrés se celebrarà a Barcelona.

 

  

  

 

 

Number of views (2418)/Comments (0)

Please login or register to post comments.

Copyright 2021 Hospital Plató. Desenvolupat per onmedic.com
  |  Privadesa