Català / Castellano    
  
El nostre hospital > Comunicació > Notícies
  Notícies
Jornada de Seguretat del Pacient a l’Hospital Plató

Jornada de Seguretat del Pacient a l’Hospital Plató

Organitzada per l'Aliança Els Quatre Gats, es va celebrar el passat divendres 8 de novembre

Author: Cristina Grané/dimarts, 12 de novembre de 2019/Categories: Actualitat, Notícies

Rate this article:
No rating

Divendres 8 de novembre es va celebrar a l’Hospital Plató la Jornada de Seguretat del Pacient organitzada per l’Aliança dels Quatre Gats. La trobada va voler transmetre a través d’experiències i reflexionar sobre la importància de la cultura de seguretat del pacient en l’atenció assistencial. En definitiva, prevenir danys innecessaris cap a les persones pacients.

Gemma Gallardo, directora d’Infermeria de l'Hospital Plató, i el Dr. Jordi Altés, director mèdic del centre, van inaugurar la jornada donant la benvinguda a tots els assistents. Lluís Burgués, cap de la Unitat de Seguretat del Pacient de Plató, va presentar la primera ponència de la jornada, a càrrec de Ma. Carmen Nicolas, infermera de la Oficina Tècnica de Processos Assistencials i Qualitat de l’Hospital Mútua de Terrassa, en la que va explicar la seva pròpia experiència com a pacient i la perspectiva que en va treure de la seguretat.

La jornada va seguir amb la taula debat “Reflexió i debat al voltant de la cultura de seguretat com element imprescindible per a la gestió dels riscos i la millora assistencial”, en la que van participar professionals de l’Hospital de Campdevànol, de la Fundació Sanitària Mollet, de l’Hospital de Sant Boi i de l’Hospital Vall d’Hebron.

Després de la pausa del cafè, es van compartir experiències en seguretat del pacient, tant projectes, com bones pràctiques dels centres sanitaris que hi van participar. En el cas de l’Hospital Plató, Lluís Burgués va presentar l’estudi “interrupcions en la preparació i/o administració de medicació a les unitats d’hospitalització”.

Podeu consultar el programa que va seguir la jornada, aquí: JORNADA SEGURETAT PACIENT 2019

Podeu recuperar, de forma íntegra, la Jornada de Seguretat Pacient en aquest enllaç: https://www.youtube.com/watch?v=_5a6gjCuI4Q

LAliança dels Quatre Gats està formada per l’Hospital de Campdevànol, la Fundació Sanitària Mollet, l’Hospital Sant Rafael i l’Hospital Plató.

 

Number of views (2242)/Comments (0)

Please login or register to post comments.

Copyright 2021 Hospital Plató. Desenvolupat per onmedic.com
  |  Privadesa