Català / Castellano    
  
El nostre hospital > Comunicació > Notícies
  Notícies
La Fundació Privada Integramenet rep el Premi Hospital Plató en la XXI edició dels Premis Abedis Donabedian

La Fundació Privada Integramenet rep el Premi Hospital Plató en la XXI edició dels Premis Abedis Donabedian

El premi, destinat a un projecte d'integració social de les persones en risc d'exclusió social, té per objectiu reconèixer la tasca de les institucions en aquest sentit

Author: Cristina Grané/divendres, 10 de gener de 2020/Categories: Actualitat, Notícies

Rate this article:
3.0

Hospital Plató ha fet entrega del Premi Avedis Donabedian a un projecte d’integració social de les persones en risc d’exclusió a la Fundació Privada Integramenet. L’acte d’entrega va tenir lloc el dijous 9 de gener al Palau de la Música Catalana, i Núria Llaberia, vicepresidenta del patronat de l’Hospital Plató, va ser l’encarregada d’entregar el guardó patrocinat pel centre. L’objectiu és reconèixer la tasca d’aquelles institucions que presenten el millor projecte de prevenció i abordatge de l’exclusió social.

  

 

Hospital Plató entrega un premi patrocinat pel centre, però també el Premi Aliança d’hospitals Els Quatre Gats, que la conformen: Hospital Plató, Fundació Sanitària MolletHospital Sant Rafael i l’Hospital de Campdevànol. En aquest cas, Anna Jover, directora de Gestió Social i Corporativa de Plató i Jesús Ezquerra, gerent de l’Hospital Sant Rafael, van entregar el premi a un projecte d’atenció integrada amb lideratge social, que aquest 2020 ha estat atorgat a la Fundació Jubert Figueras.
 


Des d’Hospital Plató felicitem a tots els guardonats. Enhorabona!

Number of views (1175)/Comments (0)

Please login or register to post comments.

Copyright 2021 Hospital Plató. Desenvolupat per onmedic.com
  |  Privadesa