Català / Castellano    
  
El nostre hospital > Comunicació > Notícies
  Notícies
El Grup Sense Dolor Plató enceta el 2020 amb una nova xerrada

El Grup Sense Dolor Plató enceta el 2020 amb una nova xerrada

Es va tractar el dolor d'espatlla, el neuropàtic i el cervical

Author: Cristina Grané/dijous, 30 de gener de 2020/Categories: Actualitat, Notícies, Consells de Salut

Rate this article:
4.0

L’Espai Plató ha acollit una nova xerrada del Grup Sense Dolor Plató. Es tracta de la primera activitat de l’any, en la que el dolor ha tornat a ser el protagonista. En aquesta ocasió s’ha parlat del dolor d’espatlla, en una ponència a càrrec del Dr. Albert Arman, traumatòleg de l’hospital.

Acte seguit, Jose Antonio Garcia, infermer de Plató, va parlar del dolor neuropàtic, i finalment, el Dr. Juan Manuel Vázquez, de Patologia del Dolor del centre, va tractar el dolor cervical. A través de les seves presentacions, els assistents a la jornada van poder entendre millor els diferents mals que es van tractar, i compartir inquietuds i dubtes.
 

    

 

Al final de la xerrada es va anunciar la pròxima activitat del grup, que serà un taller d’estiraments terapèutics, amb la col·laboració de Fisiogestión. L’objectiu és prevenir el dolor dels participants, millorar la força i resistència muscular, i treballar l’equilibri i la marxa.

El Grup Sense Dolor Plató té com a finalitat compartir experiències, activitats, tallers i xerrades amb altres persones i professionals sanitaris relacionats amb el dolor crònic i agut. Va néixer amb l'afany de millorar la qualitat de vida de les persones pacients, i vol promoure l'educació per la salut per ajudar-les.

Podeu trobar tota la informació sobre les futures activitats del grup, a la seva web:  hospitalplato.com/grupsensedolorplato

Pot posar-se en contacte amb el grup a través del correu electrònic plato.dolor@hospitalplato.com.
 


 

Number of views (1252)/Comments (0)

Please login or register to post comments.

Copyright 2021 Hospital Plató. Desenvolupat per onmedic.com
  |  Privadesa