Català / Castellano    
  
El nostre hospital > Comunicació > Notícies
  Notícies
Instal·lem aparells de purificació de l’aire per garantir espais saludables

Instal·lem aparells de purificació de l’aire per garantir espais saludables

Es tracta d'equips de protecció col·lectiva mitjançant oxidació fotocatalítica i llum ultraviolada

Author: Cristina Grané/divendres, 26 de juny de 2020/Categories: Actualitat, Notícies

Rate this article:
No rating

L’Hospital Plató vol garantir espais saludables al centre hospitalari. És per això que s’han instal·lat aparells de purificació de l’aire per garantir la seguretat de pacients, famílies i professionals.

Es tracta d’equips autònoms amb llum ultraviolada i oxidació fotocatalítica. Les dues tecnologies juntes destrueixen microbis perjudicials aerotransportats. Amb aquesta mesura es vol mantenir l’equilibri ambiental i alhora crear espais saludables i segurs, lliures de patògens, al·lèrgens, olors i VOC’s (compostos orgànics volàtils).
 

  


Són aparells eficients, silenciosos i amb un manteniment segur. A més a més, no utilitza ozó ni produeix emissions perilloses, i té un baix consum energètic.

De moment, s’han instal·lat en les sales d’espera de les Consultes Externes del C/Copèrnic 15, al laboratori de farmacotècnia de l’hospital, al despatx de biòpsies de Dermatologia, a les sales per professionals poc ventilades i a la UCC (Unitat de Cirurgia de Consultori).

En la fase de nova realitat, l’Hospital Plató treballa per ser un hospital segur per a tothom, assolint la màxima activitat amb la màxima seguretat.

 

Number of views (675)/Comments (0)

Please login or register to post comments.

Copyright 2021 Hospital Plató. Desenvolupat per onmedic.com
  |  Privadesa