Català / Castellano    
  
El nostre hospital > Comunicació > Notícies
  Notícies
L’Hospital Plató reprèn progressivament l’activitat

L’Hospital Plató reprèn progressivament l’activitat

Es treballa en el marc del Pla de Recuperació per assolir la màxima activitat assistencial amb la màxima seguretat

Author: Cristina Grané/dijous, 16 de juliol de 2020/Categories: Actualitat, Notícies

Rate this article:
5.0

L’Hospital Plató va tornant a la normalitat de forma progressiva. Per fer-ho s’ha desenvolupat un Pla de Recuperació i així garantir la seguretat de pacients, familiars i totes les persones professionals del centre.

El Pla de Recuperació és un pla iniciat en plena pandèmia per la COVID-19 amb la finalitat de mirar endavant i treballar amb una línia d’accions per recuperar l’activitat habitual al centre. Sota el lema 'màxima activitat, màxima seguretat', es vol garantir la seguretat amb diferents accions, com ara la desinfecció dels espais de l’Hospital que van acollir pacients COVID per utilitzar-los de nou. També la regulació de l’aforament i l’adequació dels espais comuns assistencials i no assistencials, així com la creació d’un magatzem d’EPIs, amb el material de protecció necessari en cada moment.

L’hospital ha creat protocols i mesures de seguretat a seguir per garantir la seguretat de les persones professionals, pacients i acompanyants. Podeu consultar les mesures a seguir per acudir a l’hospital aquí:

 

 

 

 

Number of views (940)/Comments (0)

Please login or register to post comments.

Copyright 2021 Hospital Plató. Desenvolupat per onmedic.com
  |  Privadesa