Català / Castellano    
  
El nostre hospital > Comunicació > Notícies
  Notícies
El Grup Experiència Pacient de Plató, participa en el congrés XPatient Barcelona Congress

El Grup Experiència Pacient de Plató, participa en el congrés XPatient Barcelona Congress

L'edició d'enguany s'ha centrat a conèixer com les iniciatives incideixen en la millora de l'experiència del pacient i quines han estat les lliçons apreses per part de pacients i professionals sobre la crisi de la covid-19.

Author: Arantza Gross/dimecres, 14 d’octubre de 2020/Categories: Notícies

Rate this article:
No rating

El passat 30 de setembre va tenir lloc la 5a edició de XPatient Barcelona Congress en format virtual. La nostra companya, la Sra. Anna Fernández, Responsable de la Unitat d’Atenció a la Ciutadania de l’Hospital Plató, va ser l’encarregada de presentar el projecte l’'Experiència de la persona pacient en aïllament per COVID 19 a l'Hospital Plató'.

El projecte forma part de les accions que el Grup Experiència Pacient de Plató ha portat a terme durant la pandèmia a través d’un estudi que incloïa l'anàlisi de diferents aspectes de comunicació, informació i tracte durant aquest període amb l’objectiu de valorar el procés d'atenció de les persones pacients hospitalitzades amb COVID 19 en aïllament en el nostre centre.

En el següent enllaç podeu visualitzar el vídeo resum del projecte, publicat a la zona d’Expositors de la web del congrés: https://xpatientbcncongress.com/es/zona-expositores-covid-19/

Number of views (574)/Comments (0)

Please login or register to post comments.

Copyright 2021 Hospital Plató. Desenvolupat per onmedic.com
  |  Privadesa