Català / Castellano    
  
El nostre hospital > Comunicació > Notícies
  Notícies
Celebració de la IV Jornada de la Migranya a Catalunya

Celebració de la IV Jornada de la Migranya a Catalunya

La IV Jornada de la Migranya a Catalunya anirà dirigida tant a professionals sanitaris (en la sessió de matí), com a pacients, familiars i interessats en conèixer aquesta malaltia i els seus tractaments (en la sessió de tarda).

Author: Laia/dimecres, 17 de setembre de 2014/Categories: Actualitat, Events

Rate this article:
770.5

Event date: 3/10/2014 - 4/10/2014 Export event

 

Hospital Plató coordina la IV Jornada de la Migranya a Catalunya, organitzada pel grup de Neurologia de l'Àrea Integral Sanitària de la Barcelona Esquerra (AIS-BE), que es celebrarà el proper 3 d'octubre a l'Aula Magna de la Facultat de Medicina de Barcelona.

Aquesta IV Jornada de la Migranya a Catalunya serà divulgativa i científica, i amb la finalitat que tothom hi pugui participar es dividirà en dos blocs. El primer bloc (sessió de matí) s'iniciarà a les 08.30h a l'Aula Magna de la Facultat de Barcelona i anirà dirigit a professionals sanitaris amb la finalitat d'abordar els impactes, tractaments i futur de la migranya. El segon bloc (sessió de tarda) s'iniciarà a les 16.00h a l'Aula Magna de la Facultat de Barcelona i anirà dirigit a pacients, familiars i totes aquelles persones interessades en aprofundir en la migranya i el seu tractament.

 

Per assistir a la sessió de tarda de la IV Jornada de la Migranya a Catalunya només és necessari confirmar assistència (gratuïta) enviant un correu electrònic a greta.mustieles@hospitalplato.com.

 

Number of views (2242)/Comments (0)

Please login or register to post comments.

Copyright 2021 Hospital Plató. Desenvolupat per onmedic.com
  |  Privadesa