Català / Castellano    
  
El nostre hospital > Comunicació > Notícies
  Notícies

Hospital Plató, primer centre sanitari a Catalunya i a Espanya en presentar la Memòria de Sostenibilitat G4

Hospital Plató és el primer centre sanitari a Catalunya i a Espanya en presentar la seva Memòria 2013 de Sostenibilitat d'acord amb els criteris de la Guia G4 de la Global Reporting Initiative (GRI)

Author: Laia/dimarts, 30 de setembre de 2014/Categories: Actualitat, Notícies

Rate this article:
No rating
La Memòria 2013 d’Hospital Plató ha sigut recentment avaluada d’acord amb els criteris de la Guia G4 per l’Elaboració de Memòries de Sostenibilitat de la Global Reporting Initiative (GRI). La GRI és una organització creada al 1997 per la convocatòria de la Coalició d’Economies Responsables del Medi Ambient i el Programa de Medi Ambient de les Nacions Unides. La missió de les Guies que difon per l’Elaboració de Memòries de Sostenibilitat és millorar la qualitat, rigor i utilitat dels reports de sostenibilitat per a que aconsegueixin un nivell equivalent als reports financers. Principalment es basa en la implementació del triple balanç: econòmic, social i ambiental. La darrera versió de la Guia, la G4, representa una evolució respecte les anteriors amb la finalitat d’obtenir informes més estratègics, focalitzats i creïbles per a les empreses.

Hospital Plató desenvolupa les seves Memòries d’acord als criteris de la Global Reporting Initiative des de 2005, obtenint sempre el nivell d’avaluació més alt, el A+. Aquest any, la Memòria 2013 s’ha realitzat d’acord amb els criteris de la Guia G4 i recentment hem sigut avaluats per part de la reconeguda certificadora Bureau Veritas, qui ha comprovat la informació quantitativa i qualitativa a través de l’anàlisi exhaustiu dels indicadors recollits en la Memòria. L’anàlisi ha consistit en una revisió de la veracitat de la informació, la traçabilitat de les dades i la confiança de les fonts internes i externes utilitzades per desenvolupar la Memòria. D’acord amb aquest anàlisi exhaustiu, la Memòria 2013 d’Hospital Plató ha sigut avaluada d’acord als criteris de la Guia G4 per l’Elaboració de Memòries de Sostenibilitat de la GRI rebent la conformitat d’ESSENCIAL. En l’avaluació, s’ha volgut destacar la rellevància dels continguts de la Memòria, ressaltant la claredat i facilitat de lectura i enteniment de la informació, el que permet que sigui un informa accessible als diferents stakeholders (o parts interessades) de l’Hospital.

Properament es publicarà la Memòria 2013 d'Hospital Plató a la web.

Number of views (1668)/Comments (0)

Please login or register to post comments.

Copyright 2021 Hospital Plató. Desenvolupat per onmedic.com
  |  Privadesa