Català / Castellano    
  
El nostre hospital > Comunicació > Notícies
  Notícies
Hospital Plató presenta la Memòria 2013 de Sostenibilitat i Responsabilitat Social

Hospital Plató presenta la Memòria 2013 de Sostenibilitat i Responsabilitat Social

L'Hospital és el primer centre sanitari a Espanya en presentar la Memòria 2013 d'acord amb els criteris de la Guia G4 de la Global Reporting Initiative (GRI).

Author: Laia/dilluns, 24 de novembre de 2014/Categories: Actualitat, Notícies

Rate this article:
No rating
La Memòria 2013 de Sostenibilitat i Responsabilitat Social d'Hospital Plató recull la tasca realitzada per l'organització en els àmbits econòmic, social i medi ambiental, seguint els criteris de la Guia G4 per l'elaboració de Memòries de Sostenibilitat i Responsabilitat Social del Global Reporting Initiative (GRI).

Amb la publicació d'aquesta Memòria, Hospital Plató vol fer arribar a tots els seus grups d'interès la informació rellevant succeïda durant el 2013 en el sí de l'organització, així com visualitzar el ferm compromís de l'Hospital amb els Deu principis del Pacto Mundial de les Nacions Unides, als que ja es va adherir l'any 2006. A més de conèixer els projectes estratègics més rellevants d'Hospital Plató, en la Memòria 2013 també s'hi troben notícies i accions destacades en innovació, millores assistencials, qualitat, professionals, ciutadania i gestió social i corporativa.

 

Els objectius de futur d'Hospital Plató recollits en la seva Memòria 2013 passen per seguir treballant en la mateixa línia, aconseguint una millora en la defensa dels drets humans i els drets laborals, la protecció del medi ambient i la lluita contra la corrupció, tant dins com fora de l'Hospital.

 

La Memòria 2013 de Sostenibilitat i Responsabilitat Social d'Hospital Plató es pot consultar a:

Number of views (1858)/Comments (0)

Please login or register to post comments.

Copyright 2021 Hospital Plató. Desenvolupat per onmedic.com
  |  Privadesa