Català / Castellano    
  
El nostre hospital > Comunicació > Notícies
  Notícies
Presentació Bones Pràctiques d’Hospital Plató

Presentació Bones Pràctiques d’Hospital Plató

Author: Arantza Gross/dimecres, 3 de desembre de 2014/Categories: Notícies

Rate this article:
2.0

Els passats 24 i 25 de novembre es van presentar dues bones pràctiques d’Hospital Plató en el marc de la 3rd International Best Practice Competition, celebrada a la Cambra de Comerç d’Abu Dhabi. La Competició, en la que es presenten les millors pràctiques operatives i de gestió, processos, sistemes i iniciatives, proporciona l’oportunitat d’aprendre de l’experiència d’altres organitzacions. És una competició dissenyada pel Centre d’Excel·lència Organitzacional i d’Investigació i alineada amb el Premi Global Benchmarking.

 

Les pràctiques presentades per la Sra. Marta Barahona i la Sra. Cristina Martínez van ser Jornades de Salut al Carrer (Health education courses in the street: a service to the citizen) i Jornades Estratègiques (Professionals participation Strategy Day); sent la pràctica de Jornades de Salut al Carrer escollida pel jurat com a finalista a millor pràctica internacional i quedant entre les cinc primeres.

 

Participar en aquest fòrum internacional ens ha permès, a més de visualitzar dues bones accions de lideratge i gestió social i establir nous contactes, ser membres de BPIR, una xarxa integrada per més de 1,000 organitzacions de tot el món amb les que compartir bones pràctiques i fer avaluacions comparatives (benchmarking).

 

Poden consultar la notícia referent a la competició en el següent link:

http://blog.bpir.com/benchmarking/3rd-international-best-practice-competition-and-3rd-global-benchmarking-and-award/

Number of views (1682)/Comments (0)

Please login or register to post comments.

Copyright 2021 Hospital Plató. Desenvolupat per onmedic.com
  |  Privadesa