Català / Castellano    
  
El nostre hospital > Comunicació > Notícies
  Notícies
Trobada al Cim - Club Excelencia en Gestión

Trobada al Cim - Club Excelencia en Gestión

Author: Arantza Gross/dijous, 4 de desembre de 2014/Categories: Notícies

Rate this article:
No rating

Les Trobades al Cim són un fòrum de primers executius que consisteixen en dinars de treball que reuneixen, amb una periodicitat trimestral, a 15 – 30 dels primers executius representants de les institucions líders. El propòsit d’aquestes reunions és compartir bones pràctiques per part de les organitzacions associades i reflexionar sobre els desafiaments que pertoquen en cada moment als seus membres, marcant les directrius de l’estratègia del Club.

 

El Dr. Jordi Pujol, va presidir aquesta Trobada al Cim, juntament amb D. Juan Liquete, secretari general del Club Excelencia en Gestión, a la que hi van assistir 27 directius d’organitzacions com Abertis Telecom, AIG, Banc de Sang i Teixits, Ibercaja, IBM, Hospital Universitari Mútua de Terrassa, entre d’altres. Durant la Trobada, el

Dr. Jordi Pujol va presentar la ponència “Crisi i Professionals. Conceptes antagònics?” en la que va parlar de la importància dels professionals; de la crisi actual, econòmica i de valors; i de la R+D+I. I va presentar dues bones pràctiques d’Hospital Plató: la celebració de les darreres Jornades Estratègiques i el Projecte de nous models de gestió: la implantació dels Equips de Gestió Assistencials Mèdics (EGAM).

 

La Trobada va ser tot un èxit entre els assistents, que van quedar impressionats per la implicació i participació dels professionals de Plató en les darreres Jornades Estratègiques.

Number of views (2904)/Comments (0)

Please login or register to post comments.

Copyright 2021 Hospital Plató. Desenvolupat per onmedic.com
  |  Privadesa