Català / Castellano    
  
El nostre hospital > Portal de Bon Govern i Transparència

Els nostres valors

Portal de Bon Govern i Transparència

La finalitat del Portal de Transparència i Bon Govern és que la societat conegui millor la gestió de l'Hospital Plató. És per això que, de forma gradual, aquest Portal s'anirà actualitzant i s'afegiran nous continguts, amb l'objectiu d'oferir aquesta informació a la ciutadania.

Contacte: Anna Jover Moreno, Coordinadora de Direcció General i Directora de Gestió Social i Corporativa. hospital@hospitalplato.com

 

INFORMACIÓ INSTITUCIONAL
   INFORMACIÓ ECONÒMICA
  • Llei Orgànica de Protecció de Dades (LOPD). Hospital Plató cada dos anys s'avalua, a través de Faura - Casas, en matèria de Llei de Protecció de Dades, amb la finalitat de verificar el compliment de la normativa legal vigent reguladora de la protecció de dades de caràcter personal.
  • Norma SGE21 (Gestió Ètica i Socialment Responsable). Des de 2014, Hospital Plató és avaluat per Forética, a través de la Norma europea SGE 21 en matèria del Sistema de Gestió Ètica i Socialment Responsable de l'organització com a mostra de valor afegit.
  • Model d'excel·lència europeu en la gestió EFQM (European Foundation for Quality Management). Des de 2007 i cada dos anys, el model de gestió d'Hospital Plató és avaluat externament per Bureau Veritas, havent obtingut per 2007 i 2009 les certificacions de Segell d'Excel·lència Europea 400+, atorgades pel Club d'Excel·lència en Gestió, representant oficial a Espanya de la European Foundation Quality Management; i per 2011 i 2013 el Segell d'Excel·lència Europea 500+ (màxim nivell de reconeixement).
  • Informes anuals de Sostenibilitat i Responsabilitat Social. Des de 2005 i de forma anual, les memòries i informes de Sostenibilitat i Responsabilitat Social són avaluats per part d'una empresa externa seguint els criteris del model de la Global Reporting Initiative (GRI). Les Memòries d'Hospital Plató inclouen el certificat emès per dites empreses avaluadores externes, amb el nivell de conformitat declarat.
 

 

Copyright 2021 Hospital Plató. Desenvolupat per onmedic.com
  |  Privadesa