Català / Castellano    
  
El nostre hospital > Presentació

Presentació

L'any 1925 és va constituir l'Hospital Plató, des d’aleshores els canvis tecnològics, socials i polítics de la societat han fet avançar ràpidament els objectius de salut dels governs i per tant de les organitzacions sanitàries.

És per tot això que l’any 1992 l'Hospital Plató es va constituir com a Fundació amb la finalitat de facilitar dos dels objectius culturals de l'organització des de la seva creació: el treball en equip dels professionals i donar la millor assistència possible als/a les clients/es.

A partir del 1999 el Patronat de la Fundació va prendre la decisió estratègica de reestructurar la nostra organització per aprofundir en una gestió enfocada a dos objectius fonamentals: a) l'excel·lència assistencial i b) la sostenibilitat social i econòmica.

Per aconseguir aquests objectius, la Direcció Executiva va proposar i el Patronat va aprovar, l'aplicació del model de gestió EFQM (European Foundation Quality Management). Aquest fet ha estat la plataforma que ha permès la introducció en l'organització de la metodologia de la millora contínua, el que creiem que configura en el nostre present i futur, la prova de la nostra vocació, del nostre esforç, per la millora de la qualitat en l’atenció als/a les nostres pacients.

En l’actual conjuntura, que de ben segur canviarà els vells paradigmes, hem de vetllar per la continuïtat històrica d’una organització creada el 1925 i assegurar-ne la sostenibilitat, des de la nova perspectiva de l’excel·lència i amb vocació pública.


Dr. Pere Barceló i García
President del Patronat

Copyright 2021 Hospital Plató. Desenvolupat per onmedic.com
  |  Privadesa