Català / Castellano    
  
Compromís social > Projectes solidaris > Projecte Ajuda a Senegal

Projecte Ajuda Senegal

El Projecte Ajuda al Senegal neix amb la finalitat de millorar les condicions de salut i reinserció de la joventut a través d’ajudes econòmiques, voluntariat i formació. Des de l’any 2010 Hospital Plató Fundació està desenvolupant aquest projecte amb la vostra ajuda, havent contribuït fins al moment a la construcció d’un bloc quirúrgic i post-operatori inexistent fins ara.

El projecte es desenvolupa a la població senegalesa de Rufisque, on els recursos sanitaris disponibles són escassos i els més joves són sovint els més perjudicats, corrent el risc de ser exclosos socialment.

Els objectius d'aquest projecte són:

  • Millorar els serveis mèdics de l'Hospital Youssou M'Bargane Diop
  • Ajudar a la inserció de nens i joves a través de l'escolarització i l'esport
  • Participar en la millora de les condicions d'aprenentatge de l'escola CEM Les pionniers du Syndicalisme Africain, a través de la millora de les instal·lacions i ajuts en nutrició (cobertura d'àpats)


Memòria Projecte Ajuda al Senegal

 

  Consulta aquí:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ajuda'ns

Ajuda'ns 
Pots col·laborar amb aquest projecte fent una donació on-line amb targeta de crèdit,

 

omplint la butlleta de donació i fent una aportació única o periòdica a través de transferència, o en persona al Servei d'Admissions de l'Hospital.

 

Fer una donació on-line amb targeta de crèdit

 

Descarrega't la butlleta de donació

  

Per saber més sobre aquest projecte et pots posar en contacte amb la Direcció de Gestió Social i Corporativa de l'Hospital, dirigida per la Sra. Anna Jover, a través del correu: cooperacio@hospitalplato.com 

Informació de contacte: anna.jover@hospitalplato.com

Col·laboradors


Copyright 2021 Hospital Plató. Desenvolupat per onmedic.com
  |  Privadesa