Català / Castellano    
  
Compromís social > Educació i salut > Consells de salut

Consells de salut

 

EL REFREDAT

El refredat és una malaltia comuna i lleu provocada per la infecció de les vies respiratòries a causa d’un virus. Els símptomes que causa són: mocs, tos, nas tapat, mal de coll i de cap i ulls plorosos. Podem patir més d’un refredat l’any i es cura sense tractament. Els antibiòtics no curen el refredat, de fet, cap medicament és efectiu per curar el refredat. Alguns medicaments, com el paracetamol, ajuden a millorar-ne els símptomes: el mal de cap, la febre i altres molèsties. Segueix aquestes recomanacions per enfortir el teu sistema immunitari i prevenir un refredat aquest hivern!

 Dia Mundial Càncer de colon

EL CÀNCER DE COLON
El càncer de còlon i recte és un dels més freqüents a Catalunya entre homes i dones, i sovint no dóna símptomes fins a fases avançades.

Com el podem prevenir?
- Realitzant activitat física de forma regular
- Portant una dieta variada rica en fruita i verdures
- No fumant
- Limitant el nostre consum d’alcohol


 Hipertensió - consells per prevenir-la

LA HIPERTENSIÓ
Controlar la hipertensió per evitar malalties cardiovasculars és fonamental. Prevenir la hipertensió és possible portant un estil de vida saludable: seguint una dieta equilibrada, reduint el consum de sal, fent esport de forma regular, no fumant i moderant el consum d’alcohol.

 Paludisme / Malària

EL PALUDISME - MALÀRIA
Gairebé la meitat de la població mundial està exposada al paludisme, per això és tan important la seva prevenció. 


 

 

Copyright 2021 Hospital Plató. Desenvolupat per onmedic.com
  |  Privadesa