Català / Castellano    
  
Professionals > Unitat d'Accidents de Trànsit

Unitat d'Accidents de Trànsit

Des de la Unitat d’Accidents de Trànsit d’Hospital Plató donem assistència a totes i tots els lesionats en un accident de trànsit. 

Si vostè ha estat víctima d’un accident de trànsit pot acudir a Hospital Plató:

  • Des de la primera atenció a Urgències fins a finalitzar el seu procés assistencial: amb tota l’assistència necessària (proves diagnòstiques, rehabilitació, ingrés, cirurgia, etc.)
  • Hospital Plató s’ocupa de la tramitació amb la seva companyia
  • Només cal trucar al 93 306 99 14 o escriure un correu a transit@hospitalplato.com

 

Entrada UrgènciesHospital Plató ofereix assistència integrada a través de la seva Unitat d’Accidents de Trànsit. L’Hospital compta amb un conveni amb l’Asociación Empresarial del Seguro (U.N.E.S.P.A.), a través del qual qualsevol persona accidentada de trànsit pot ser atesa a Hospital Plató en qualitat de conductor, ocupant, vianant, etc.

La Unitat d’Accidents de Trànsit, gestionada per la Sra. Azmavet Bosch, té accés a un equip multidisciplinari liderat pel Dr. Adrià Serra, Cap del Servei de Traumatologia d’Hospital Plató, que permet prestar atenció a pacients que han patit un accident de trànsit 24 hores al dia els 365 dies l’any. Així, front un accident de trànsit, Hospital Plató ofereix la millor atenció sanitària realitzant tots els tràmits necessaris amb la seva companyia asseguradora per la seva comoditat i tranquil·litat.

Copyright 2021 Hospital Plató. Desenvolupat per onmedic.com
  |  Privadesa